Fin och välbevarad motorseglare med bohusjulleskrov . Båten har mahognyskrov på ekspant, nåtat teakdäck, och överbyggnad i mahogny. Järnköl som klarat sig bra genom åren. Hon är byggd 1967 i Karlskoga av en privatperson som varit mycket noggrann i hela byggprocessen. Skrovet är av J-typ,  skalenligt uppförstorat till 22 fot. Sittbrunn är helt i mahogny liksom inredningen i ruffen. Masten av gran är i mycket bra skick. Gröna orginaldynor i ruff, där det också finns ett gasolkök och en portapotti. Två kojer och möjlighet för barn att sova i förpiken.  Motor original Volvo Penta 1-cylindrig, går som en klocka. Nytt storsegel, Boding 2011, mycket lite använt. Fock och genua, äldre, finns också. 

Båten blev aldrig sjösatt 2015 och blev därför inte helt tät 2016. Tätningen behöver ses över och jag säljer därför båten till ett rimligt pris.

Vagn och en rejäl gummipressening medföljer. Båten har de senaste fem vintrarna stått under tak, tidigare fanns en besvärlig träställning för vintertäckning. Den är numera skrotad.

Båten är mycket trevlig att göra kortare utflykter med, seglar bra och är helt ok att övernatta i. Finns i Arvika.

Jag säljer henne för att min livssituation har förändrats och där finns tyvärr inte plats för henne.

Björn Andersson tel 076 8012028  bjöDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.